Hopp til navigasjon Hopp til innhold
 
A+
RSS
Information in English
Du er her:  Oslo kommune > Bydel Alna > Kultur, fritid og nærmiljø > Tveten gård

Tveten gård en flott møteplass

Tveten gård rehabiliteres. Mens dette arbeidet utføres, pågår aktivitetene i en brakke som er satt opp. Lokalene blir ikke leid ut til selskapsarrangement.

Tveten gård er et møtested for befolkningen i alle aldre. Kulturlivet blomstrer med aktiviteter for barn og unge og for eldre. Om fra mai til september er det parkkvelder.

Aktiviteter på Veslestua på Tveten gård

Fritidstilbud for barn og ungdom i Drengestua

Åpen barnehagen i Drengestua

Tveten gård er også for småbarnsforeldre 
Tveten gård har stellerom, tepper til bruk ute, bord og benker, muligheter til å varme barnemat, eget rom for større grupper inne i hovedhuset. 

Åpen kafé

Kultur for eldre

Tveten gård har "urban gårdsdrift". Gården drives ikke som andre gårder ute i distriktene. Her er det ingen dyrking av korn eller poteter, ingen kuer eller griser. Her er det drift som passer for en storby som Oslo - for urbane mennesker.

Tveten gård er en møteplass som ligger som en oase med bygningsmasse helt tilbake fra 1700-tallet og en praktfull hage midt på Tveita mellom trafikkerte veier og bebyggelse. Gården er et av de mest komplette gårdsanlegg i Oslo.

Storbylivet merkes ikke på annen måte enn at hit kommer befolkningen i alle aldere alle dager hele uken for å møte mennesker, delta i kulturlivet, slappe av og få inspirasjon til sine ulike gjøremål. Gården er unik med alle sine godt bevarte bygninger som gir plass for kreativitet, sosial samvær, teater, dans, sang, ro og hygge for alle i alderen 0 - 100 år. 

Kontaktinformasjon

Tveten gård
Tvetenveien 101
innkjøring Sigrid Undsets vei
Koordinator Inger Seim
Telefon: 901 27 837
Åpningstider:
Se de ulike tilbudene