Hopp til navigasjon Hopp til innhold
 
A+
RSS
Information in English

Haugerud seniorsenter

Haugerud seniorsenter er et trivsels og aktivitetssenter for eldre.  Seniorveileder gir råd og veiledning.

 

Senteret er åpent for alle som ønsker å

  • delta på ulike aktiviteter
  • oppleve underholdning
  • spise god mat sammen med andre
  • hygge seg i fine omgivelser

På Haugerud seniorsenter har du muligheten til å treffe nye og gamle bekjente. Her er det både kvinner og menn.

 

Hvorfor et seniorsenter?
Hovedhensikten er å forebygge sosial isolasjon og ensomhet. I tillegg arbeider vi med helsefremmende tiltak. Det er viktig for oss å bidra til at de eldre i bydelen er aktive både fysisk og psykisk.

 

Vertinner
Er du ny og ønsker å bli kjent med oss? Hver tirsdag og torsdag er våre vertinner til stede for både nye og gamle brukere. De hjelper deg.

 

Resepsjonen
Våre resepsjons medarbeidere hjelper deg med omvisning i huset og til å finne fram til aktivitetene i aktivitetshuset. De er til stede mandag - fredag fra KLM. 10.00- 14.00

 

Transport
Senteret tilbyr gratis transport, for eldre og funksjonshemmede som har vanskeligheter for å gå eller å benytte offentlig transport.

Du må bestille transporten dagen i forveien. Transporten skjer mandag - fredag fra KLM. 09.00–13.30.

 

Utleielokale
Ut over ordinær åpningstid er det mulig for organisasjoner, lokale lag og foreninger å leie lokalet til møter. For mindre grupper er det også mulig å leie møterom på dagtid. Enkeltpersoner kan leie lokalene til ulike arrangementer som bryllup, konfirmasjoner, barnedåp og fødselsdager fra 50 år og oppover. Se informasjon om lokalene.

 

Fotterapeut
Vi har en autorisert fotterapeut som i hovedsak er for pensjonister og trygdede 50+. Hvis det er ledig kapasitet, kan andre også få bestilt time. Dersom du har brukerkort for gjeldende år, får du redusert pris.

 

Frisør
Vi har to frisører på seniorsenteret som i hovedsak for pensjonister og trygdede 50+. Hvis det er ledig kapasitet, kan andre også få bestilt time. Dersom du har brukerkort for gjeldende år, får du redusert pris. 

 

Bibliotek
Vi har egen boksamling med et godt utvalg av gamle og nye bøker som du kan låne.

 

TV-krok med sofa
Dersom du er et TV-menneske som ikke vil gå glipp av spennende TV-serier, kan du se dem på seniorsenteret sammen med andre. Vi har stor flatskjerm i en egen TV-krok. Her kan du slappe av i sofaen

 

Tidsskrifter og aviser
Vi har tidsskrifter og aviser som du kan lese.

Brukerrådet
Brukerrådet velges på rådets årsmøte og er en aktiv del av senterets drift. Rådet er ansvarlig for flere selvstendige arrangementer i løpet av året. 

Driften av Haugerud seniorsenter baseres på et nært samarbeid mellom brukerråd og ansatte. Den frivillige innsatsen er avgjørende for tilbudet som er på Haugerud seniorsenter. 

 

Velkommen til Hellerud seniorsenter

Kontaktinformasjon

Haugerud seniorsenter
Hagapynten 38 C, 0673 Oslo
Leder Sverre Dahle
Telefon: 22 32 04 20
909 58 784
Åpningstider:
Mandag-fredag kl 0900-1430
Søndag kl 1200-1400
Kulturkafé første søndag i hver måned.

Følg oss på Facebook


Ta kontakt med vår seniorveileder